ABOUT در آنفولانزا چی بخوریم

About در آنفولانزا چی بخوریم

About در آنفولانزا چی بخوریم

Blog Article

اگرچه ویروس‌های آنفولانزا هر سال ویژگی‌های آنتی ژنی خود را تغییر می‌دهند، اما علائم کمابیش همیشه ثابت می‌مانند.

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد استان مرکزی

معمولا کودکان به دلیل سیستم ایمنی ضعیف خود، بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند پس تا جای ممکن آنها را از فضاها و افراد آلوده دور نگه دارید. شایع ترین علائمی که در کودکان مبتلا مشاهده می‌شود شامل تب ناگهانی، بی حالی و خستگی بیش از حد، بینی گرفته و سرفه های خشک است.

آنفولانزا بیماری جدی‌تری است که در برخی مواقع می‌تواند حتی کشنده باشد. ازاین‌رو شناخت علائم بیماری آنفولانزا ضرورت دارد. در این مقاله به بررسی شایع‌ترین علائم آنفولانزا و راه‌های پیشگیری و درمان آن می‌پردازیم.

استراحت و خواب کافی از دیگر عواملی است که باعث افزایش مقاومت بدن می­‌شود.

در برخی افراد، سرفه و احساس خستگی ممکن است برای مدت طولانی تری ادامه یابد، در حالی که از دست دادن اشتها ممکن است برای مدتی اثر خود را از دست ندهد.

عرق‌کردن به ویژه به کاهش تب ناشی از آنفولانزا کمک می‌کند. دوش آب گرم بعد از آن به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند، آنفولانزا را درمان می‌کند و به آرامش فرد کمک می‌کند.

بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن، مانند دیابت، بیماری‌های ایمنی یا قلبی عروقی و بیماری‌های تنفسی

در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.

به لطف واکسیناسیون، از بیماری‌های شدید و عوارض جلوگیری می‌شود. محافظت از واکسن بین ۷۰-۹۰٪ است. افرادی که ابتدا باید واکسینه شوند:

سرماخوردگی یا زکام معمولاً به مشکلات دیگری منجر نمی شود، اما می تواند احتمال حمله آسم را در افراد مبتلا به آسم افزایش دهد.

در کووید-۱۹ عطسه کردن چندان شایع نیست. آنفلوآنزا هم مثل کووید-۱۹ با تب و بدن درد همراه است، اما معمولا روی حس بویایی یا چشایی تاثیر ندارد.

در ادامه به بررسی عوارض استفاده از این رژیم غذایی می‌­پردازیم.

بابانژاد افزود: همچنین گروه های در چرا آنفولانزا خوب نمیشه معرض خطری مانند افراد مبتلا به بیماری های زمینه‌ای از قبیل دیابت و فشارخون بالا و چاقی مفرط و نیز سالمندان بالای ۶۵ سال از طریق بخش خصوصی و مراجعه به داروخانه‌ها می توانند نسبت به خرید واکسن اقدام کنند.

Report this page